Eindejaar

Bestel jij voor de feestdagen graag gebak van MOS en MOK? Bekijk dan hieronder het aanbod.

Afhalen kan vanaf vrijdag 22 december in de Walburgstraat.

OPGELET: de bestellingen voor 22-23-24 december worden officieel afgesloten op 20 december om 23u59. Formulieren die nadien binnen komen, zullen niet meer aanvaard worden. Bestel tijdig voor 29-30-31 december.

Citroen Meringue Taart

Een krokante zanddeegbodem, daarbovenop een friszoete citroencurd, afgewerkt met heerlijk luchtige meringue. Als kers op de citroentaart? Een subtiele toets van citroenconfijt. Haal jij dit feestelijke taartje in huis?

Keuze uit: 4p (€18.50) of 8p (35,-)

Chocoladetaart

Een heerlijke moelleux chocoladetaart, afgewerkt met een romige ganache en een hele berg vers rood fruit. Deze taart kan op verzoek vegan, lactosevrij en/of glutenvrij (suppl. €5) gemaakt worden.

Keuze uit: 4p (€18,50) of 8p (€35,-)

Carrotcake

Deze publiekslieveling kan uiteraard niet ontbreken op de feesttafel. Een sappige wortelcake, frisse roomkaasfrosting en gekarameliseerde peccannoten bovenop. Een onweerstaanbare combinatie! Deze keer in individueel formaat, zo krijgt elke gast een feestelijke taartje op zijn of haar bord!

Per stuk (€6,-)

Feestelijk koekjesblik

Een kleine zoete attentie om de gastvrouw of -heer te bedanken? Bestel de populaire pinda cookies in een feestelijke cadeauverpakking.

Per doosje: €15,-

Bestelformulier

    Vink hieronder zeker aan wat voor jouw bestelling van toepassing is

    Ik bestel

    Chocoladetaart

    Extra opties chocoladetaart


    Ik kies voor afhalen op: